0 elementos
Seleccionar página

Presentació del llibre ‘Un nòmada per l’Empordà’

El proper dimecres 11 de desembre a las 19h, Joan de Déu Prats presentarà el seu llibre ‘Un nòmada per l’Empordà’ a la Llibreria La Impossible de Barcelona

El llibre ‘Un nòmada per l’Empordà’ és una guia de viatge de la Costa Brava il·lustrada per Ilich Roimeser. El protagonista del llibre és un nòmada meitat-peix meitat-persona que ha nedat moltes vegades per aquest litoral del Mediterrani. Des de Blanes fins el Cap de Creus, aprofita els antics camins de ronda que servien per vigilar la costa dels pirates i descobreix totes les històries i llegendes entre cales rodejades de bosc, penya-segats rosats, torres de vigilància, ermites i pobles blancs freqüentats per artistes. Pas a pas, sacia la seva curiositat i la seva gana, descobreix els llocs més emblemàtics del camí i els petits racons que se surten de les rutes convencionals.

 

Sabies que a Blanes existeix una bodega de vins submergits? A 35 metres de profunditat, a temperatura constant i amb Baixa lluminositat, es cria el vi Coral Marine Sea Drink i reposa durant anys al fons marí.

 

Sabies que a Tossa de Mar es va gravar la pel·lícula d’Ava Gardner ‘Pandora i l’holandès errant’? Tossa la recorda amb una estàtua de l’actriu mirant al mar al passeig de la Vila Vella.

 

Sabies que els mariners i pescadors de Calella cantaven havaneres per curar nostàlgies i bevien ron cremat per oblidar el fred?

 

Veniu a descobrir anècdotes, mites, llegendes i gastronomia de la Costa Brava.

 

Us hi esperem a tots i totes!

Compartir