0 elementos
Seleccionar página

Presentació i lectura del llibre ‘Les noves amigues de la Maria’

Anna Agulló, autora de ‘Les noves amigues de la Maria’, presentarà el seu últim llibre el proper dijous 12 a les 18h a la biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern. Es farà una lectura del llibre perquè els més petits coneguin qui són les noves amigues de la Maria i així donar veu a les dones silenciades protagonistes del llibre.

 

Dia: dijous 12 de març
Hora: 18h
Lloc: Biblioteca Joan Margarit
C/ Carles Mercader, 1
08960 Sant Just Desvern

 

Sobre el llibre:

 

Un dia a l’escola, la Maria veu un passadís ple de retrats d’homes importants. Quan arriba a casa, li pregunta a la seva mare perquè no hi surt cap dona i aquesta obre una porta del temps: “Obre si vols viatjar, aquí podràs buscar dones amb qui parlar”. La Maria creua la porta i coneix a dones destacades de la història, de totes les èpoques i amb professions molt diferents.

 

El conte ‘Les noves amigues de la Maria’ presenta un recorregut per la història de la humanitat que inclou les dones, una realitat que no ha tingut el reconeixement ni la visibilitat que es mereixen. Amb aquest llibre, busquem que els més petits aprenguin que les dones han aconseguit mèrits igual d’importants que els homes.

 

Us hi esperem a tots i a totes!

 

Compartir